1K Ride Informatie

Zondag 9 juli 2017

1K Ride 2017 – een ultieme uitdaging!

De 3de editie van de 1K Ride is op zondag 9 juli 2017. Daag jezelf uit om in de omgeving van Arnhem meer dan 1.000 hoogtemeters te beklimmen in een op en top verzorgde toertocht. Test je klimmersbenen op de prachtige klimmetjes rondom Arnhem. Ga de uitdaging aan en beklim een Alpencol in Nederland!

De start en de finishstraat van de 1K Ride is gelegen voor het Bilderberg Hotel in Oosterbeek. Vanaf 12.00 uur is het 1K Ride Finish Village geopend met Food Trucks, muziek van onze DJ, een eigen gereserveerde tafel voor elk Vriendenteam en een groot scherm waar je de etappe van de Tour de France kunt zien.

Geniet na van een mooie tocht met meer dan 25 klimmetjes en bedwing meer dan 1.000 hoogtemeters!

Afstanden en Starttijden

De 1K Ride kent drie afstanden; 80 km, 110 km en 140 km. Al deze afstanden slaan geen klimmetje over dat in de buurt ligt. De route is een aaneenschakeling van pittige klimmetjes rondom Arnhem. De hele dag op en af. Kijk hier voor de routes en de hoogteprofielen.
• 80 km (starttijd 09.00 – 11.00 uur)
• 110 km (starttijd 09.00 – 11.00 uur)
• 140 km (starttijd 08.00 – 10.00 uur)
De inschrijf- en informatiebalies zijn geopend vanaf 7.30 uur. De finish sluit om 17u.

Verzorgingsposten

Alle afstanden hebben minimal twee verzorgingsposten met uitgebreide verzorging.

Parkeren

Deelnemers kunnen gratis parkeren op de daarvoor gereserveerde terreinen tegenover het Bilderberg Oosterbeek. De Vriendenteams parkeren op VIP Parking P1 op 300 m vanaf de start. De individuele deelnemers iets verder vanaf de start (ong 1 kilometer). Er is een bewaakte fietsenstalling welke van 7.30 tot 18.00 uur geopend is.

Technische assistentie

Op elke verzorgingspost en bij de start is een technische hulppost aanwezig. Hier wordt je geholpen met kleine technische mankementen aan je fiets. Let wel op, zorg ervoor dat je fiets in goede staat is als je aan de start verschijnt.

Er is een bezemwagen indien het technisch mankement zodanig is dat je niet meer door kunt fietsen. In dat geval bel je het noodnummer en word je opgehaald.

FAQs

Als ik me heb ingeschreven voor de 1K Ride, maar ik kan alsnog niet deelnemen, kan ik dan iemand anders voor mij in de plaats laten deelnemen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik na inschrijving mijn afstand nog wijzigen?

Ja, dat is mogelijk. Schrijf niet opnieuw in, maar stuur een e-mail o.v.v. je naam-/adresgegevens naar info@tourrides.nl.

Kan ik mijn deelname na inschrijving annuleren?

Tot 1 juni 2017 kun je jouw inschrijving annuleren. Bij restitutie van het inschrijfbedrag brengen we € 5,- administratiekosten in rekening.

Wanneer sluit de voorinschrijving?

woensdagavond 5 juli 23.59 uur

Gereed voor vertrek?

 • Het dragen van een valhelm is verplicht!
 • Zorg ervoor dat je fiets in deugdelijke staat is
 • In de mail met de deelnemersinformatie, welke je donderdag 6 juli 2017 krijgt toegestuurd, vind je belangrijke informatie. Print deze uit en neem het mee voor onderweg.
 • Dringend vragen wij je je aan de verkeersregels te houden
 • Fiets attent en doe rustig aan; bederf deze rit niet voor mededeelnemers en organisatie en voorkom ongelukken! Je dient je te gedragen als een normale verkeersdeelnemer

Vooral niet vergeten!

 • Geldige legitimatie
 • Zorg dat je iemand mee hebt/kunt bereiken in geval van nood/pech
 • Enig reservemateriaal/EHBO-setje
 • Voldoende kleding afgestemd op de weersomstandigheden
 • Voldoende eten & drinken
 • Valhelm 
Het aftellen is begonnen…
0Weken0Dagen0Uren